Elämäsi paras pihvi

Menu

Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.

 

Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.

 

 

 

 

Suosittelemme pihvillesi neljää eri kypsyysastetta:

  • Rare (t 39°- 43°) - Raaka pihvi, pinta ruskistunut, sisältä verinen
  • Medium rare (t 43°- 47°) - Puoliraaka pihvi, pinta ruskistunut, sisältä punertava
  • Medium (t 47°- 50°) - Puolikypsä pihvi, sisältä kiinteytynyt, väri selkeästi punertava, suosituin kypsyysaste
  • Medium well (t 55°- 57°) - Lähes kypsä pihvi, sisältä hieman punertava
  • Well done (t > 60°) - Emme suosittele!


PIHVIT MARMOROIDUSTA NAUDANLIHASTA

AUS/USA RUOKITTU 120 PÄIVÄÄ VILJARUOALLA(L) - Laktoositon

(G) - Gluteeniton

eur

Rib-eye-pihvi 250 g (G)

Rib-eye-pihvi 350 g (G)

Dry Aged 250 g (G)

Australia/USA. Naudan välikyljys on erittäin mehevä ja herkullinen.

Suositeltava kypsyys: Medium.

Mikäli haluat saada pihvin Medium well –kypsyysasteisena,

suosittelemme tilaamaan mahdollisimman marmoroituneen pihvin.

27.50

32.50

39.00

New York -pihvi 220 g (G)

New York -pihvi 300 g (G)

Dry Aged 250 g (G)

Australia/USA. Naudan ulkofileetä.

Suositeltava kypsyys: Medium rare.

27.50

32.50

39.00

Filee Mignon 200 g (G)

Australia. Tämän pihvin valmistukseen käytetään naudan

sisäfileen keskiosaa, jossa on pehmein ja vähiten

rasvaa sisältävä liha.

Suositeltava kypsyys: Medium rare.

33.90

XXL-PIHVIT

Chateaubriand-pihvi 400 g (G)
Australia. Iso pihvi naudan sisäfileen keskiosasta.

Suositeltava kypsyysaste: Medium.

56.00

Cowboy-pihvi 700g (G)

Australia. Iso pihvi naudan ulkofileestä kylkiluulla.

69.00

T-bone-pihvi 500-1000 g (G)

Australia. Kaksiosainen pihvi naudan sisä- ja ulkofileestä T-kylkiluulla

9.90

100 g

Porterhouse-pihvi 600-1000 g (G)

Porterhouse-häränkyljys on “T-luupihvien kuningas.” Pihvin

valmistukseen käytetään naudan fileselkää. Kaksiosainen pihvi naudan sisä- ja ulkofileestä T-kylkiluulla. Marmoroitua australialaista pihvilihaa, ruokittu 120 päivää viljaruoalla.

 

12.50

100 g


Hiiliuunissa paahdetut vasikankyljykset 300 g (G)

Suositeltava kypsyys: Medium well. Italia.

 27.50

Shortloin 400-700 g (G)

Pihvin valmistukseen käytetään luuta sisältävää
naudan ulkofilettä. Suositeltava kypsyysaste: Medium.

 

 14.50

100 g

Petite Tender steak 300 g (G)

Australia. Nautaa on ruokittu 270 päivää viljaruoalla ennen teurastamista. Pihvin valmistukseen käytetään naudan etuselkää, joka on pehmein ja maukkain kohta. Suositeltava kypsyysaste: Medium.

 32.50

New York -pihvi 300 g (G) 

Australia. Nautaa on ruokittu 270 päivää viljaruoalla ennen teurastamista. Naudan ulkofileetä. Suositeltava kypsyys: Medium

 39.-

Kobe-härkää “pierrade” 200 g (G) 

Kauniin marmoroitu Kobe-naudanliha on peräisin japanilaisesta mustasta härästä. Karja on kasvatettu erikoismenetelmällä. Annos tarjoillaan kuumalla kivellä, joten voit itse kypsentää pihvin sopivaksi.

 89.-

* Lihan paino on merkitty raa'an lihan mukaan. Valmiin ruoan paino riippuu kypsyysasteesta. Kysy tarjoilijaltasi tarkempia tietoja.


Kastikkeet:

  • GOODWINin talonkastike, Marjoilla ja hunajalla maustettu punaviinikastike 60 g (L,G)
  • Kermainen pippurikastike 60 g (G)
  • Herkullinen sienikastike 60 g (G)
  • Valkosipulilla maustettu yrttikastike 60 g (L,G)

Sisältyy annokseen, lisäkastikkeet + 3.00



LIHA

  

eur

Puuhiiliuunissa kypsennettyä karitsan kylkeä 400-800 g (G)

Uusi-Seelanti. Tarjotaan tuoreen rosmariinin kera.

Suositeltava kypsyysaste: Medium

8.50

100 g

Talon stroganov 400 g (G)

Valurautapannulla tarjottavaa naudan marmorifileetä ja

sieniä kermakastikkeen kera.

23.00

Secreto Ibérico 350 g (G)

Marmoroitua Ibérico-porsaan kuvepaistia

26.90

MERENANTIMET

  

eur

Paistettua lohifilettä (G)

24.50

Tiikeriravut (G)

(tomaattien, valkosipulin ja yrttien kera)

24.50

Hiilillä grillattua Dorada tai Seabass (L,G)

(valkosipulin ja yrttien kera)

 

26.50

Tonnikalapihvi (G)

29.50

Siikaa ja kasviksia en Papillote (L,G)

(Paperikääreessä paistettua siikaa kasvisten

kera. Tarjoillaan valkoviini- ja osterikastikkeen kanssa.)

 29.90

Hummeria "Bisque" Kastikkeessa (G)

32.50

Tryffelikastikkeessa paistettua kuningasrapua (G)

49.00

GOODWININ HAMPURILAINEN

  

eur

Kanahampurilainen yhteispaino 600 g

14.90 

Talon -hampurilainen yhteispaino 600 g

Pihvi marmoroidusta naudanlihasta.


Hampurilainen tarjoillaan jäävuorisalaattia, tomaattia,

punasipulia ja ranskalaiset perunat.

16.90

Lisukkeet:

Cheddar-juustoa (G), paistettu kananmuna (L,G), pekonia (L,G)

Lisukkeen hinta per

 

1.50

Surf & Turf -hampurilainen yhteispaino 550 g
Klassinen pihvihampurilainen tiikerirapujen kera. Tarjoillaan vihannesten ja kahden eri juuston kanssa.

 22.90

KYLMÄT ALKUPALAT

  

eur

Carpaccio (G)

(valmistettu marmoroidusta sisäfileestä)

14.90

Tonnikalacarpaccio

(Ohuiksi suikaleiksi leikattua tonnikalaa, joka

tarjoillaan Teryiaki-kastikkeen, paahdetun, tumman leivän ja salaatin kera.)

 14.90

Tartarpihvi

(valmistettu marmoroidusta sisäfileestä)

17.90

Juustovalikoima (G)

17.90

Valikoima italialaisia herkkuja (L,G)

 19.90

SALAATIT

  

eur

Vihreä salaatti (L,G)

8.00

Kreikkalainen salaatti (G)

11.90

GOODWININ salaatti (L,G)

(Vihreää salaattia, ilmakuivattua Bresaolanaudanlihaa

tattien ja kurpitsaöljyn kera)

13.90

 

Nizzansalaatti (L,G)

(Klassinen ranskalainen salaatti, joka tarjoillaan paistetun tonnikalan, kasvisten ja Niçoise-kastikkeen kanssa)

 13.90

Caesarsalaatti

(broilerin tai katkarapujen kera)


14.90


 
Paahtopaistisalaatti (G)

(Vihreä salaatti hitaasti kuivattu tomaatti, fetajuusto ja paahtopaisti kera.)

 14.90

Savustettua ankanrintaa salaattipedillä

16.90

Caprese (G)

(tomato, mozzarella buffalo, pesto sauce)

 

17.90

LÄMPIMÄT ALKURUOAT

  

eur

Paahtopaisti-bruschetta

(tummaa paahdettua leipää, rucola-salaattia ja seesamikastiketta)

11.90

Broilerinsiivet

(porkkana-, persilja- ja sinihomejuustodipit)

12.90

Grillatut Portobello-herkkusienet (G)

(tomaattia, Dorblu- ja Camembert-juustoa. Paistetaan uunissa)

 15.90

KEITOT

  

eur

Porokeitto (L,G)

9.90

Perinteinen lohikeitto

(Kirkas (L,G) tai maitopohjainen valinnan mukaan (G)

9.90

Kermainen tatti-herkkusienikeitto

9.90

Kermainen hummerikeitto

 12.90

LISUKKEET

  

eur

Paistetut perunat tattien kera (G)

6.50

Kermassa haudutettua pinaattia (G)

6.00

Grillattu makea maissi (L,G)

(parmesaanijuuston kera)

 6.00

Grillatut vihannekset (L,G)

5.00

Sinihomejuusto-perunasosetta

5.00

Ranskalaiset perunat (L,G)

4.00

JÄLKIRUOAT

  

eur

Jäätelö (G) / Sorbetti (L,G)

3.00

Lämmin omenapiirakka, vaniljajäätelöä

9.50

Créme brûlée (G)

(vaniljaa + pistaasimanteleita + kahvia)

9.50

Lämmin suklaafondant, vaniljajäätelöä

(Tummasta suklaasta)

9.50

Vadelmakiisseli, vaniljajäätelöä (G)

9.90

New York -juustokakku

11.90

Red Velvet kakku

 11.90

Amerikkalainen porkkanakakku

12.90

Amerikkalainen suklaakakku

12.90

VIINISUOSITUKSET

  

eur

Talon valkoviini

Sauvignon Blanc (Ranska)

0,160

0,250

0,500

1,000

8.00

12.00

22.00

40.00

Talon punaviini

Tempranillo (Espanja)

0,160

0,250

0,500

1,000

8.00

12.00

22.00

40.00

Varauslomake

Valitse ravintola lähellä sijaintiasi ja täytä varauslomake.

Perimme ennakkomaksun 15+ hengen pöytävarauksista (40€/henkilö).


Varaus vahvistuu kun ennakkomaksu on maksettu, maksukuitti on toimitettava osoitteeseen info@steak.fi. Ennakkomaksua ei palauteta. Ennakkomaksun vähennämme loppulaskusta. Pyydämme ystävällisesti vahvistamaan lopullisen henkilömäärän ja suorittamaan ennakkomaksun viimeistään kolme päivää ennen tilaisuutta. Suosittelemme ruokatilauksen tekoa ennakkoon.

* Indicates required field