Elämäsi paras pihvi

Menu

Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.

 

Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.

 

 

 

 

Suosittelemme pihvillesi neljää eri kypsyysastetta:

  • Rare (t 39°- 43°) - Raaka pihvi, pinta ruskistunut, sisältä verinen
  • Medium rare (t 43°- 47°) - Puoliraaka pihvi, pinta ruskistunut, sisältä punertava
  • Medium (t 47°- 50°) - Puolikypsä pihvi, sisältä kiinteytynyt, väri selkeästi punertava, suosituin kypsyysaste
  • Medium well (t 55°- 57°) - Lähes kypsä pihvi, sisältä hieman punertava
  • Well done (t > 60°) - Emme suosittele!


 

 

PIHVIT MARMOROIDUSTA NAUDANLIHASTA

AUS/USA RUOKITTU 120 PÄIVÄÄ VILJARUOALLA

(L) - Laktoositon

(G) - Gluteeniton

eur

Rib-eye-pihvi 250 g (G)

Rib-eye-pihvi 350 g (G)

Dry Aged 250 g (G)

Naudan välikyljys on erittäin mehevä ja herkullinen.

Suositeltava kypsyys: Medium.

Mikäli haluat saada pihvin Medium well –kypsyysasteisena,

suosittelemme tilaamaan mahdollisimman marmoroituneen pihvin.

28.50

33.50

39.00

New York -pihvi 220 g (G)

New York -pihvi 300 g (G)

Dry Aged 250 g (G)

Naudan ulkofileetä.

Suositeltava kypsyys: Medium rare.

27.50

32.50

39.00

Filee Mignon 200 g (G)

Tämän pihvin valmistukseen käytetään naudan

sisäfileen keskiosaa, jossa on pehmein ja vähiten

rasvaa sisältävä liha. Suositeltava kypsyys: Medium rare.

34.50

XXL-PIHVIT

Chateaubriand-pihvi 400 g (G)
Iso pihvi naudan sisäfileen keskiosasta.

Suositeltava kypsyysaste: Medium.

59.00

T-bone-pihvi 500-1000 g (G)

Kaksiosainen pihvi naudan sisä- ja ulkofileestä T-kylkiluulla.

Suositeltava kypsyysaste: Medium.


 

10.90

100 g

Porterhouse-pihvi 600-1000 g (G)

Porterhouse-häränkyljys on “T-luupihvien kuningas.” Pihvin

valmistukseen käytetään naudan fileselkää. Kaksiosainen pihvi naudan sisä- ja ulkofileestä T-kylkiluulla. Suositeltava kypsyysaste: Medium.

12.90

100 g


Shortloin 400-700 g (G)

Pihvin valmistukseen käytetään luuta sisältävää

naudan ulkofilettä. Suositeltava kypsyysaste: Medium.

9.90
100 g


 

Petite Tender steak 300 g (G)

Australia. Nautaa on ruokittu 270 päivää viljaruoalla

ennen teurastamista. Pihvin valmistukseen käytetään

naudan etuselkää, joka on pehmein ja maukkain kohta.

Suositeltava kypsyysaste: Medium.

 35.50

New York -pihvi 300 g (G)

Australia. Nautaa on ruokittu 270 päivää viljaruoalla

ennen teurastamista. Naudan ulkofileetä.

Suositeltava kypsyys: Medium

 43.00

Kobe-härkää “pierrade” 200 g (G)

Kauniin marmoroitu Kobe-naudanliha on peräisin

japanilaisesta mustasta härästä. Karja on kasvatettu

erikoismenetelmällä. Annos tarjoillaan kuumalla kivellä,

joten voit itse kypsentää pihvin sopivaksi.

 95.00

Vöner®-pihvi (seitanpohjainen) (L)

Tarjotaan bataattiranskalaisten, grillatun maissin, vihannessalaatin kanssa ja yrtti-tomaattikastikkeen kera.

24.50

* Lihan paino on merkitty raa'an lihan mukaan. Valmiin ruoan paino riippuu kypsyysasteesta. Kysy tarjoilijaltasi tarkempia tietoja.


Kastikkeet:

  • GOODWINin talonkastike, Marjoilla ja hunajalla maustettu punaviinikastike 60 g (G)
  • Kermainen pippurikastike 60 g (L, G)
  • Herkullinen sienikastike 60 g (L, G)
  • Valkosipulilla maustettu yrttikastike 50 g 

Sisältyy annokseen, lisäkastikkeet + 3.00

 

 

KOTIMAISTA LIHAA

  

eur

Medaljongit naudan sisäfileestä 180 g (G)

29.00

Naudan entrecôte 250 g (G)

29.00

 

 

LIHA

  

eur

Puuhiiliuunissa kypsennettyä karitsan kylkeä 400-800 g (G)

Uusi-Seelanti. Tarjotaan tuoreen rosmariinin kera.

Suositeltava kypsyysaste: Medium

9.90

100 g

Talon stroganov 400 g (G)

Valurautapannulla tarjottavaa naudan marmorifileetä ja sieniä kermakastikkeen kera.

23.00

Secreto Ibérico 350 g (G)

Marmoroitua Ibérico-porsaan kuvepaistia

26.90

 

 

MERENANTIMET

  

eur

Paistettua lohifilettä (G)

 

25.50

Tiikeriravut (G)

(Tomaattien, valkosipulin ja yrttien kera)

25.50

Hiilillä grillattua Dorada tai Seabass (L,G)

(Valkosipulin ja yrttien kera)

27.50

Tonnikalapihvi (G)

29.50

Siikaa ja kasviksia en Papillote (L,G)

(Paperikääreessä paistettua siikaa kasvisten

kera. Tarjoillaan valkoviini- ja osterikastikkeen kanssa.)

 29.90

 

 

GOODWININ HAMPURILAINEN

  

eur

Talon XXL-hampurilainen

Pihvi marmoroidusta naudanlihasta, jäävuorisalaattia,

tomaattia, punasipulia ja ranskalaiset perunat.

18.90

Lisukkeet:

Cheddar-juustoa (G), paistettu kananmuna (L,G), pekonia (L,G).

Lisukkeen hinta per

 

1.50

 

 

KYLMÄT ALKUPALAT

  

eur

Suolasilliä talon marinadissa (L)

(tarjotaan ruisleivän kera)

12.50

Carpaccio (G)

(valmistettu marmoroidusta sisäfileestä)

15.90

Tonnikalacarpaccio

(Ohuiksi suikaleiksi leikattua tonnikalaa, joka

tarjoillaan Teryiaki-kastikkeen, paahdetun,

tumman leivän ja salaatin kera.)

15.90 

Tartarpihvi

(valmistettu marmoroidusta sisäfileestä)

17.90

Valikoima juustoja ja italialaisia leikkeleitä (G)

22.50

 

 

SALAATIT

  

eur

Vihreä salaatti (L,G)

8.00

Kreikkalainen salaatti (G)

11.90

Caesarsalaatti

(broilerin tai katkarapujen kera)

14.90

GOODWININ salaatti (L,G)
(Vihreää salaattia, ilmakuivattua Bresaolanaudanlihaa

tattien ja kurpitsaöljyn kera)

13.90

 

Paahtopaistisalaatti (G)

(Vihreä salaatti hitaasti kuivattu tomaatti, fetajuusto ja paahtopaisti kera.)


 14.90

Caprese (G)

(Tomaatteja ja Buffalo mozzarellaa)

17.90

 

 

LÄMPIMÄT ALKURUOAT

  

eur

Valkosipulileivät kypsien tomaattien, paistetun pekonin ja basilikan kera (L)

10.90

Broilerinsiivet

(porkkana-, persilja- ja sinihomejuustodipit)

12.90

Grillatut Portobello-herkkusienet (G)

(tomaattia, Dorblu- ja Camembert-juustoa. Paistetaan uunissa)

15.90

 

 

KEITOT

  

eur

Vasikanrinta-perunakeitto

11.90

Perinteinen lohikeitto

(Kirkas (L,G) tai maitopohjainen valinnan mukaan(G)

9.90

Kermainen tatti-herkkusienikeitto

9.90

Kermainen hummerikeitto

 12.90

 

 

LISUKKEET

  

eur

Paistetut perunat tattien kera (G)

8.00

Kermassa haudutettua pinaattia (G)

6.00

Josper-uunissa grillattua sokerimaissia (G)

 6.00

Grillatut vihannekset (L,G)

6.00

Perunasosetta sinihomejuustolla

5.50

Ranskalaiset perunat (L,G) / Bataattiranskalaiset (L)

4.50

 

 

JÄLKIRUOAT

  

eur

Jäätelö (G) / Sorbetti (L,G)

3.00

Lämmin omenapiirakka, vaniljajäätelöä

10.50

Créme brûlée (G)

(vaniljaa + pistaasimanteleita + kahvia)

9.50

Lämmin suklaafondant, vaniljajäätelöä

(Tummasta suklaasta)

10.50

New York -juustokakku

11.90

Amerikkalainen porkkanakakku

10.90

Amerikkalainen suklaakakku

12.90

Goodwinin keittiömestarin jälkiruoka

 

 

 

10.90

 

 

VIINISUOSITUKSET

  

eur

Talon valkoviini

Sauvignon Blanc (Ranska)

0,160

0,250

0,500

1,000

8.50

13.00

24.00

44.00

Talon punaviini

Tempranillo (Espanja)

0,160

0,250

0,500

1,000

8.50

13.00

24.00

44.00

Varauslomake

Valitse ravintola lähellä sijaintiasi ja täytä varauslomake.

Perimme ennakkomaksun 15+ hengen pöytävarauksista (40€/henkilö).


Varaus vahvistuu kun ennakkomaksu on maksettu, maksukuitti on toimitettava osoitteeseen info@steak.fi. Ennakkomaksua ei palauteta. Ennakkomaksun vähennämme loppulaskusta. Pyydämme ystävällisesti vahvistamaan lopullisen henkilömäärän ja suorittamaan ennakkomaksun viimeistään kolme päivää ennen tilaisuutta. Suosittelemme ruokatilauksen tekoa ennakkoon.

* Indicates required field