Elämäsi paras pihvi

Steak Fiorentina di Chianina

 

Goodwin The Steak House -ravintola on valmistanut vierailleen upean yllätyksen.

 

Ensimmäistä kertaa Virossa ja Suomessa voit maistaa sertifioitua chianinaa juuri meillä - Goodwin The Steak Housessa.


Chianina on vanhin, kaunein ja suurin lehmärotu koko maailmassa. Chianinaa arvostetaan suuresti kaikkialla ja se on tunnustettu yhdeksi parhaista lihalajikkeista.

 

Tämä lajike on saanut alkunsa sekä nimensä Toscanan alueesta, jossa tämän rodun lehmiä kasvatetaan. Val di Chiana sijaitsee nelisenkymmentä kilometriä Firenzestä kaakkoon.


Tämän rodun valkoiset härät ovat lähes kaksi metriä korkeita ja painavat jopa kaksi tonnia. Mielenkiintoista on se, että vain naaraat teurastetaan pihvejä varten. Lisäksi vain parhaat 50 kg tonnista menee tähän tunnettuun firenzeläiseen pihviin.

 

Uskomattoman murean Chianina-lihan makua on kuvattu "öljyiseksi", vaikka se sisältää vain hyvin vähän kolesterolia eikä sisällä juuri lainkaan rasvaa (esimerkiksi rasvaa on kymmenen kertaa vähemmän kuin kananlihassa). Lihan laatua valvotaan tiukasti niin, että jokaisella naudalla on oma passi sukutauluineen, joka toimii alkuperätodistuksena.

 

Vain Goodwin-ravintolassa! Fiorentina di Chianina -pihvi.


Ainutlaatuinen pihvi harvinaisesta Chianina-rodun lihasta. Erittäin voimakas ja upea lihan maku.


Tarjoillaan kuumalla kivellä, jotta voit itse osallistua sen valmistukseen.


Suosittelemme, että varaat pöydän etukäteen ja varaat myös pihvit varmistaaksesi niiden saatavuuden.

Varauslomake

Valitse ravintola lähellä sijaintiasi ja täytä varauslomake.

Perimme ennakkomaksun 15+ hengen pöytävarauksista (40€/henkilö).


Varaus vahvistuu kun ennakkomaksu on maksettu, maksukuitti on toimitettava osoitteeseen info@steak.fi. Ennakkomaksua ei palauteta. Ennakkomaksun vähennämme loppulaskusta. Pyydämme ystävällisesti vahvistamaan lopullisen henkilömäärän ja suorittamaan ennakkomaksun viimeistään kolme päivää ennen tilaisuutta. Suosittelemme ruokatilauksen tekoa ennakkoon.

* Indicates required field