Black Angus –rotuisen naudan marmoriliha on yksi maailman suosituimmista lihalajeista. Marmoroitunut liha takaa pihvien mehukkuuden. Black Angus –marmorilihaa tuodaan GOODWINIIN Australian ja USA:n luonnonpuhtailta alueilta, jossa nauta elää ennen teurastamista 120 päivää viljaruoalla.
Käytämme liharuokiemme valmistuksessa espanjalaista Josper-puuhiiliuunia.

Suosittelemme pihvillesi neljää eri kypsyysastetta:
- Rare (t 39°- 43°) - Raaka pihvi, pinta ruskistunut, sisältä verinen
- Medium rare (t 43°- 47°) - Puoliraaka pihvi, pinta ruskistunut, sisältä punertava
- Medium (t 47°- 50°) - Puolikypsä pihvi, sisältä kiinteytynyt, väri selkeästi punertava, suosituin kypsyysaste
- Medium well (t 55°- 57°) - Lähes kypsä pihvi, sisältä hieman punertava
- Well done (t > 60°) - Emme suosittele!
PIHVIT MARMOROIDUSTA NAUDANLIHASTA
AUS/USA RUOKITTU 120 PÄIVÄÄ VILJARUOALLA | (L) - Laktoositon (G) - Gluteeniton | eur |
Marmoroitunut New York -pihvi 220 g (G) Marmoroitunut New York -pihvi 300 g (G) Dry Aged 250 g (G) Naudan ulkofileetä. Suositeltava kypsyys: Medium rare. |  | 36.90 44.90 54.90 |
Marmoroitunut Rib-eye-pihvi 250 g (G) Marmoroitunut Rib-eye-pihvi 350 g (G) Dry Aged 250 g (G) Naudan välikyljys on erittäin mehevä ja herkullinen. Suositeltava kypsyys: Medium. Mikäli haluat saada pihvin Medium well –kypsyysasteisena, suosittelemme tilaamaan mahdollisimman marmoroituneen pihvin. |  | 38.90 46.90 59.90 |
Filee Mignon 200 g (G) Tämän pihvin valmistukseen käytetään naudan sisäfileen keskiosaa, jossa on pehmein ja vähiten rasvaa sisältävä liha. Suositeltava kypsyys: Medium rare. | | 45.90 |
Petite Tender steak 300 g (G)
Pihvin valmistukseen käytetään naudan etuselkää, joka on erittäin pehmeä ja maukas kohta. Suositeltava kypsyysaste – Medium. |  | 52.90 |
XXL-PIHVIT Chateaubriand-pihvi 400 g (G) Iso pihvi naudan sisäfileen keskiosasta. Suositeltava kypsyysaste: Medium. | 
| 78.90 |
Marmoroitunut Shortloin 400-700 g (G) Pihvin valmistukseen käytetään luuta sisältävää naudan ulkofilettä. Suositeltava kypsyysaste: Medium. | 
| 14.90 100 g |
Marmoroitunut T-bone-pihvi 500-1000 g (G) Kaksiosainen pihvi naudan sisä- ja ulkofileestä T-kylkiluulla. Suositeltava kypsyysaste: Medium. |  | 15.90 100 g
|
Marmoroitunut Porterhouse-pihvi 600-1000 g (G) Porterhouse-häränkyljys on “T-luupihvien kuningas.” Pihvin valmistukseen käytetään naudan fileselkää. Kaksiosainen pihvi naudan sisä- ja ulkofileestä T-kylkiluulla. Suositeltava kypsyysaste: Medium. |  | 16.90 100 g
|
Wagyu New York -pihvi 250 g (G) AUS Nautaa on ruokittu 300 päivää viljaruoalla ennen teurastamista. Naudan ulkofileetä. Suositeltava kypsyys – Medium | | 59.90 |
Kobe-härkää A5 “pierrade” 100-400 g (G) Kauniin marmoroitu Kobe-naudanliha on peräisin japanilaisesta mustasta härästä. Karja on kasvatettu erikoismenetelmällä. Annos tarjoillaan kuumalla kivellä, joten voit itse kypsentää pihvin sopivaksi |  | 95.00 100 g |
* Lihan paino on merkitty raa'an lihan mukaan. Valmiin ruoan paino riippuu kypsyysasteesta. Kysy tarjoilijaltasi tarkempia tietoja.
Kastikkeet:
- GOODWINin talonkastike, Marjoilla ja hunajalla maustettu punaviinikastike 60 g (L)
- Kermainen pippurikastike 60 g
- Herkullinen sienikastike 60 g
- Valkosipulilla maustettu yrttikastike 50 g (L, G)
Sisältyy annokseen, lisäkastikkeet + 3.50
KOTIMAISTA LIHAA
| | eur |
Medaljongit naudan sisäfileestä 180 g (G) | | 32.90 |
LIHA
| | eur |
Puuhiiliuunissa kypsennettyä karitsan kylkeä 400-800 g (G) Uusi-Seelanti. Tarjotaan tuoreen rosmariinin kera.Suositeltava kypsyysaste: Medium |  | 11.90 100 g |
Talon stroganov (G) Valurautapannulla tarjottavaa naudan marmorifileetä ja sieniä kermakastikkeen kera. |  | 29.90 |
Secreto Ibérico Bellota (G) Marmoroitua Ibérico-porsaan kuvepaistia |  | 35.90 |
MERENANTIMET
| | eur |
Paistettua lohifilettä (G) | 
| 28.90 |
Tiikeriravut (G) (Tomaattien, valkosipulin ja yrttien kera) |  | 26.90 |
Hillillä grillattua doradaa (L,G) (Valkosipulin ja yrttien kera) |  | 31.90 |
Tonnikalapihvi (G) |  | 32.90 |
Siikaa ja kasviksia en Papillote (L,G)
(Paperikääreessä paistettua siikaa kasvisten kera. Tarjoillaan valkoviini- ja osterikastikkeen kanssa.) |  | 32.90 |
VEGAANINEN PIHVI
| | eur |
Vöner®-pihvi (seitanpohjainen) (L) Tarjotaan bataattiranskalaisten, grillatun maissin, vihannessalaatin kanssa ja yrtti-tomaattikastikkeen kera. |  | 24.50 |
GOODWININ HAMPURILAINEN
| | eur |
Goodwin hampurilainen Pihvi marmoroidusta naudanlihasta, jäävuorisalaattia, tomaattia, punasipulia ja ranskalaiset perunat. |  | 19.90 |
Lisukkeet: Cheddar-juustoa (G), paistettu kananmuna (L,G), pekonia (L,G). Lisukkeen hinta per | | 2.00 |
Kobe Gourmet -hampurilainen Pihvi valmistettu Kobe-lihasta, tarjoillaan roomansalaatin, tomaatin ja karamellisoidun punasipulin kanssa. Tarjoillaan mustalla sämpylällä ja ranskalaisten perunoiden kera |  | 37.90 |
KYLMÄT ALKUPALAT
| | eur |
Suolasilliä talon marinadissa (L) (tarjotaan ruisleivän kera) | 
| 14.50 |
Tonnikalacarpaccio (Ohuiksi suikaleiksi leikattua tonnikalaa, jokatarjoillaan Teryiaki-kastikkeen, paahdetun, tumman leivän ja salaatin kera.) |  | 15.90 |
Carpaccio (G) (valmistettu marmoroidusta sisäfileestä) |  | 18.90 |
Tartarpihvi (valmistettu marmoroidusta sisäfileestä) |  | 22.90 |
Valikoima juustoja ja italialaisia leikkeleitä (G) |  | 31.90 |
SALAATIT
| | eur |
Vihreä salaatti (L,G) |  | 9.90 |
Kreikkalainen salaatti (G) |  | 14.90 |
Caesarsalaatti (broilerin tai katkarapujen kera) |  | 18.90 |
GOODWININ salaatti (L,G) (Vihreää salaattia, ilmakuivattua Bresaolanaudanlihaa tattien ja kurpitsaöljyn kera) |  | 16.90 |
Paahtopaistisalaatti (G)
(Vihreä salaatti hitaasti kuivattu tomaatti, fetajuusto ja paahtopaisti kera.)
|  | 19.90 |
Caprese (G) (Tomaatteja ja Buffalo mozzarellaa) |  | 19.90 |
LÄMPIMÄT ALKURUOAT
| | eur |
Valkosipulileivät kypsien tomaattien, paistetun pekonin ja basilikan kera (L) | | 10.90 |
Broilerinsiivet (porkkana-, persilja- ja sinihomejuustodipit) | | 15.90 |
Grillatut Portobello-herkkusienet (G) (tomaattia, Dorblu- ja Camembert-juustoa. Paistetaan uunissa) |  | 18.90 |
KEITOT
| | eur |
Kermainen tatti-herkkusienikeitto |  | 11.90 |
Vihannessosekeitto tiikerirapujen kera (G) |  | 11.90 |
Perinteinen lohikeitto (Kirkas (L,G) tai maitopohjainen valinnan mukaan(G) |  | 12.90 |
Kermainen hummerikeitto |  | 15.90 |
LISUKKEET
| | eur |
Paistetut perunat tattien kera (G) |  | 8.00 |
Kermassa haudutettua pinaattia (G) |  | 6.00 |
Josper-uunissa grillattua sokerimaissia (G) |  | 6.00 |
Grillatut vihannekset (L,G) |  | 6.00 |
Perunasosetta sinihomejuustolla |  | 6.00 |
Bataattiranskalaiset (L) |  | 6.50 |
Ranskalaiset perunat (L,G) |  | 5.00 |
Tomaatti-punasipulisalaatti (L,G) |  | 5.00 |
Vihreä salaatti (L,G) |  | 5.00 |
JÄLKIRUOAT
| | eur |
Jäätelö (G) / Sorbetti (L,G) |  | 3.90/pallo |
Lämmin omenapiirakka, vaniljajäätelöä |  | 11.90 |
Créme brûlée (L, G) (vaniljaa + pistaasimanteleita + kahvia) |  | 9.90 |
Lämmin suklaafondant, vaniljajäätelöä (Tummasta suklaasta) |  | 10.90 |
New York -juustokakku | 
| 12.90 |
Amerikkalainen porkkanakakku | 
| 11.90 |
Amerikkalainen suklaakakku |  | 13.90 |
Goodwinin keittiömestarin jälkiruoka | | 10.90 |